Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Bataat-pastinaak tartaartje


mrt 1, 2014  Recepten  Bijgerechten  2 reacties 

Benodigdheden: 

300 gram Bataat
150 gram pastinaak
4 eetlepels gebroken lijnzaad
2 eetlepels amandelmeel
1 ei
1 theelepel masala
2 teentjes knoflook vers geperst
zout en peper naar smaak

 

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bataat en pastinaak 15 minuten koken. Afgieten en even droog stomen. Op een groot bord doen en met een vork prakken. Voeg de lijnzaad, het amandelmeel, het ei en de kruiden toe en prak het goed door elkaar. Ongeveer 10 minuutjes laten staan totdat de lijnzaad het vocht goed heeft opgenomen. Maak met een vormpje naar keuze 9 kleine porties. Ik heb voor vierkantjes gekozen. Daarna nog even verder laten staan.
In een warme oven ongeveer 25 tot 30 minuutjes bakken.

 

Met dank aan Emile


 

 

Stuur ook jouw recept in!
Wil jij ook jouw favoriete recept (liefst met foto) toevoegen? Klik dan hier.

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!