Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Koolraap met spek en appel


mrt 17, 2013  Astrid  Bijgerechten  1 reactie 

Persoonlijk vind ik koolraap verschrikkelijk stinken. Maar op de juiste manier klaargemaakt vind ik het heerlijk! Helaas ben ik hier thuis de enige die ervan geniet, maar ach… des te meer voor mij!

 

Koolraap met spek en appel

 

Ingrediënten per persoon;

100-150 gram koolraap

1 appel

75-100 gram spekjes

 

Werkwijze;

Snijd een stuk koolraap in reepjes .

Bak de spekjes uit in een koekenpan en voeg halverwege de koolraap toe.

Wanneer deze gaar is en bruin begint te worden kun je de appel toevoegen.

De appel net zolang meebakken tot deze glazig en zacht is.


 

 

Over de auteur
Astrid Jongbloed werkt als voedingscoach vanuit haar eigen praktijk in Heerhugowaard. Zij is een levensgenieter, een lekkerbek, dol op koken en uitgebreid eten met familie en vrienden. Behalve dat ze haar klanten begeleidt bij de overstap op het PaleoPrincipe organiseert zij o.a. ook kookworkshops en supermarkt survivals. Voor een bezoek aan haar site, klik hier. Volg Astrid Jongbloed

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!