Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Paleo-bearnaise


jan 16, 2013  Anoniem  Bijgerechten  0 reacties 

Je kan in het klassieke recept voor Hollandse saus of bearnaisesaus de boter gemakkelijk vervangen door kokosvet. Je merkt het verschil met een "klassieke" Hollandse saus of bearnaisesaus nauwelijks.

 

Ingrediënten:

2 of 3 eierdooiers

dragonazijn

kokosolie/kokosvet, in kleine klompjes

gedroogde of gehakte verse dragon

peper en zout

 

Werkwijze:

Meng de eierdooiers, een eetlepel dragonazijn, een eetlepel water, peper en zout in een sauspannetje. Klop dit mengsel op tot een schuimige massa, terwijl je het langzaam opwarmt. Wanneer het mengsel dikker wordt, neem je het van het vuur en voeg je geleidelijk de klompjes kokosvet toe. Hierdoor wordt de saus dikker. Wanneer je de gewenste sausdikte hebt, voeg je de dragon toe. Indien de saus te dik is geworden, kan je geleidelijk nog wat extra water toevoegen.

 

Toegevoegd door Sarah Suttels


 

 

Dit recept is toegevoegd door een bezoeker van deze site
Het is daarna op correctheid beoordeeld en gepubliceerd. Wil jij ook jouw favoriete recept (liefst met foto) toevoegen? Klik dan hier.

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!