Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Langzaam gegaard stoofvlees


apr 6, 2012  Recepten  Vlees  0 reacties 

Benodigdheden:
spekblokjes
mager rundvlees
veel ui
paar teentjes knoflook
kleine wortel
stengel bleekselderij
rode wijn
kaneel of speculaaskruiden
peper
klein schepje baking soda (optioneel geeft een diepere smaak)

Bak de spekjes samen met de ui en knoflook aan en doe er vervolgens het vlees en de groente bij.
Voeg daarna de kruiden toe en wees niet te zuinig met de kaneel, dit kan zowel als poeder of kaneelstokje. Doe voldoende vocht in de pan; de helft rode wijn en de andere helft water, tot het vlees ruim onder staat en zet het 4 tot 6 uur in een oven van 90 graden.

Je kunt variëren met de kruiden door ze te vervangen door rozemarijn, thijm en oregano of nog meer oosterse kruiden en spaanse peper. Laat je fantasie maar werken en durf dingen uit te proberen. Bijvoorbeeld een forse scheut kokosmelk toevoegen i.p.v. de rode wijn.



 

 

Stuur ook jouw recept in!
Wil jij ook jouw favoriete recept (liefst met foto) toevoegen? Klik dan hier.

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!