Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Van mijn maagzuurremmers af!


jan 18, 2012  Evert  Gebruikerservaringen  5 reacties 

Beste lezer:


De laatste jaren had ik steeds last van brandend maagzuur. Ik slikte elke dag een aantal rennies en op een gegeven moment zelfs capsules die door mijn huisarts voorgeschreven waren. Desondanks bleef ik regelmatig last houden.                                                                                                                                                       Daarbij kwam dat ik eigenlijk veel te zwaar was, vrij lusteloos, en bij de geringste inspanning al moe en uitgeblust.
Ik wist al van het bestaan van de paleo-manier van eten. Maar toen ik in mijn kennissenkring iemand tegenkwam die veel afgevallen was , en hij me vertelde dat hij dat via het paleo-dieet voor elkaar gekregen had, ging bij mij de knop om. Ik dacht: dat wil ik ook.

In oktober 2010 heb ik Ever Berkelaar om advies gevraagd en ben ik begonnen met eten volgens het Paleo-principe.
De resultaten waren vanaf bijna de eerste dag fantastisch.  Ik heb vanaf het begin al geen maagklachten meer gehad , ik voel me nu echt vele malen fitter en ben weer in staat om lichamelijke inspanningen te doen voor langere tijd. Bovendien ben ik inmiddels bijna 10 kilo afgevallen.                                                            Kortom…het leven is weer een stuk leuker geworden.


Met vriendelijke groet

Frans van Erp


 

 

Over de auteur
Evert Berkelaar werkt als voedingsdeskundige in zijn eigen praktijk in Zoetermeer. Hij is de oprichter van de Stichting Het PaleoPrincipe en geeft seminars en lezingen over dit onderwerp.
Voor een bezoek aan zijn eigen website, klik hier. Hij heeft ook praktische e-books ontwikkeld.
  Volg @EvertBerkelaar Link met Evert Like Evert's Facebook pagina
paleo_basics_ebook

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!