Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Makreelsalade met avocado


dec 17, 2013  Anoniem  Salade  1 reactie 

Ingrediënten:

Gerookte makreel - 180 gram (wij gebruiken gerookte makreelfilet van de Lidl)

Avocado

1 Appel

Veldsla - 50 gram

 

Voor de dressing:

Olijfolie - 2 eetlepels

Witte wijnazijn

1 eetlepel Bieslook

1 eetlepel Peper - naar smaak

Zout - snufje

 

Bereidingswijze:

Was de veldsla en verdeel over twee borden. Verwijder de huid van de makreelfilet en snijd in stukjes. Controleer op graatjes. Gebruik je een verse gerookte makreel, pluk dan stukjes makreel met je vingers van de vis. Dan vis je de graatjes er gelijk uit. Snij de avocado doormidden tot aan de pit, draai de twee helften van elkaar, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees met een lepel uit de schil, snij in blokjes. Schil de appel en snij hem in blokjes.

Verdeel de makreel, appel en avocado over de sla.

Mix de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje en druppel over de salade.


 

 

Dit recept is toegevoegd door een bezoeker van deze site
Het is daarna op correctheid beoordeeld en gepubliceerd. Wil jij ook jouw favoriete recept (liefst met foto) toevoegen? Klik dan hier.

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

 

 

 

Facebook en feeds

 

Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!

Laatste artikelen