Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Help ons: word donateur

Deze website is het vervolg op de website www.hetpaleodieet.nl die vanaf 2008 tot 2012 actief is geweest. Duizenden mensen hebben al iets aan de informatie op deze website gehad, en we hebben vele mails ontvangen die hiervan getuigen.


Eind december 2011 hebben Evert Berkelaar en Erik Schut als hoofdauteurs van deze website de Stichting Het PaleoPrincipe opgericht. De doelstellingen kunt u hier vinden.


Een van de doelen van de stichting is om door middel van deze website gratis informatie over het PaleoPrincipe beschikbaar te stellen. We willen dit graag gratis houden, zodat gezondheid geen elitekwestie is maar voor iedereen mogelijk wordt.

 


Waarom doneren?Het onderhoud van de website, het schrijven van nieuwe artikelen en alle andere bijkomende dingen kosten erg veel tijd en geld.


Om dit zo goed mogelijk te kunnen blijven doen vragen wij je om een kleine (of grote) bijdrage te doen in de vorm van een donatie.

 

Hoe werkt het?
Je kunt doneren door een geldbedrag over te maken op de rekening van de Stichting Het PaleoPrincipe: 41 23 45 501 (ABN-Amro).

Als je wilt kun je gegevens hier achter laten.