Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Forum


apr 20, 2013  Evert  Algemeen  0 reacties 

Op veler verzoek is het zover … Het officiële Nederlandse paleoforum is online! 

 

Een forum is een heel prettige manier om met elkaar van gedachten te wisselen over het Paleodieet, oervoeding, Paleo fitness, boodschappen en alles wat je verder maar kunt bedenken. Sinds we in 2008 begonnen met onze eerste website hetpaleodieet.nl is de Paleo-community in Nederland en België enorm gegroeid. Er zijn inmiddels talloze andere websites online die ons voorbeeld gevolgd hebben en dezelfde boodschap uitdragen. De bezoekersaantallen groeien enorm, en dus groeide de vraag naar een forum.

 

Waarom een forum?

Allereerst is dit een verzoek vanuit de paleo community. Ik heb dit verzoek al meerdere keren gehad via de mail, tijdens consulten met mijn cliënten of via facebook en twitter. 

Ten tweede krijg ik tegenwoordig steeds vaker mails met uiteenlopende vragen. Helaas kan ik die mails niet allemaal beantwoorden, omdat het te veel tijd van me vergt. Het forum is een prima manier om je vragen te stellen, met als grote voordeel dat ook andere mensen die met dezelfde vraag zitten meteen het antwoord zullen vinden. Daarnaast is het uitwisselen van ervaringen iets wat je bij uitstek kunt doen op een forum. Ben je benieuwd wat een ander doet met pastinaak? Ben je benieuwd hoe de overstap van Westers naar Paleo voor een ander was? Dat zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen op het forum.

 

Maak een account aan

Om mee te kunnen discussiëren moet je een account aanmaken op het forum. Dit is heel eenvoudig. Klik op de knop 'Registreren' en maak eenmalig je account aan. Wanneer je eenmaal een account hebt kun je vervolgens inloggen en meepraten op het forum. In je eigen profiel kun je van alles desgewenst naar eigen voorkeur aanpassen.

 

De moderators

We starten met 6 moderators die er erg veel zin in hebben. Stuk voor stuk zijn dit mensen die al ruime tijd bezig zijn met paleo. We hebben nu een team mensen met uiteenlopende expertises. De ene moderator is heel goed met recepten en een ander andere is bijvoorbeeld weer heel goed bekend met de wetenschappelijke achtergronden. Door het brede draagvlak aan kennis van de moderators, maar ook die van de overige gebruikers zullen mensen een goed antwoord op hun vragen krijgen. De moderators stellen zichzelf even voor op het forum.

 

Zoekfunctie

Dit forum heeft een zoekfunctie. Wanneer je een vraag wilt stellen, gebruik dan eerst even de zoekfunctie. Nu is het forum nog niet zo vol maar als het goed is zal het forum na een tijdje vol staan met onderwerpen. Voordat je een nieuw onderwerp begint kun je kijken of jouw vraag al een keer gesteld is. Je kunt dan in dat onderwerp mee discussiëren. 

 

Ik moet er wel bij zeggen dat een forum natuurlijk geen vervanging is voor persoonlijk contact. Vaak zal je een persoonlijk advies willen hebben voor jouw specifieke klachten of wensen en dan moet je natuurlijk gewoon bij iemand op consult komen. Maar voor alle kleine vraagjes, gebruikerservaringen en nog veel meer ben je van harte welkom op ons forum.

 

Praat met ons mee op het forum!

 

Hartelijke groet, de moderators:

 

Michelle Pourchez, Daniëlle van Bueren, Gea van der Wal, Jolanda Waterman, Leonie Verheul, Astrid Jongbloed en Evert Berkelaar.


 

 

Over de auteur
Evert Berkelaar werkt als voedingsdeskundige in zijn eigen praktijk in Zoetermeer. Hij is de oprichter van de Stichting Het PaleoPrincipe en geeft seminars en lezingen over dit onderwerp.
Voor een bezoek aan zijn eigen website, klik hier. Hij heeft ook praktische e-books ontwikkeld.
  Volg @EvertBerkelaar Link met Evert Like Evert's Facebook pagina
paleo_basics_ebook

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!