Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Notenballetjes


okt 30, 2012  Anoniem  Snacks  0 reacties 

Ingrediënten:

1 kop ontpitte dadels

1 kop gedroogde abrikozen

1 kop amandelen

1 kop walnoten

2 el sesampasta

kokosschilfers

 

Nodig: goede keukenmachine (foodprocessor) met S-mes.

 

Meng alle ingrediënten, behalve de kokosschilfers en de sesampasta, in een kom en verdeel in 2 porties, omdat de hoeveelheid anders misschien te groot is om in een keer fijn te maken. Doe eerst een portie in de machine, voeg 1 el sesampasta toe en maal fijn. Haal de portie eruit en doe dan pas de andere portie in de machine, voeg 1 el sesampasta toe en maal fijn. Maak van de 2 porties één grote bal en laat in de koelkast enkele uren rusten (is niet persé noodzakelijk). Maak er kleine balletjes van en rol ze door de kokosschilfers. Een heel leuk werkje om met kinderen te doen!!! p.s. Het is mogelijk om andere gedroogde vruchten of noten te gebruiken, maar let erop dat de verhoudingen noten en gedroogde vruchten gelijk blijven. (foto volgt)

 

afzender Ingrid Kuijpers


 

 

Dit recept is toegevoegd door een bezoeker van deze site
Het is daarna op correctheid beoordeeld en gepubliceerd. Wil jij ook jouw favoriete recept (liefst met foto) toevoegen? Klik dan hier.

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

 

 

 

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

Boeken

Alles voor je sport!