Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Lekkere paleostamppot


mrt 25, 2013  Anoniem  Bijgerechten  3 reacties 

Ingrediënten voor 2 personen

1 knolselderij

250 gram biologische spekblokjes of reepjes

450 gram spinazie

1 eetlepel olijfolie

Fijn zeezout en versgemalen peper

 

Schil de selderij en snij in kleine stukjes, kook het in 15 minuten gaar. Bak de spekblokjes totdat ze krokant zijn , voeg geen olie toe, er komt genoeg vet uit de spekjes om ze te bakken. Schep de spekjes uit de pan en hou apart. Snij de spinazie in reepjes en laat het zonder water gaar worden in een pan, daarna uitlekken in een vergiet. Als de knolselderij klaar is voeg je olie toe en maak het op smaak met peper en zout. Pureer de knolselderij tot het mooi egaal is. Voeg spinazie en de spekblokjes aan de knolselderij toe en schep het op totdat het goed verdeeld is. Voor een extra bite kun je een gesnipperde ui toevoegen. Dit is echt heel lekker en past prima bij dit koude weer.

 

 


 

 

Dit recept is toegevoegd door een bezoeker van deze site
Het is daarna op correctheid beoordeeld en gepubliceerd. Wil jij ook jouw favoriete recept (liefst met foto) toevoegen? Klik dan hier.

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

 

 

 

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

Boeken

Alles voor je sport!