Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Kastanje champignons met wilde perzik en lente ui


sep 4, 2012  Anoniem  Recepten  0 reacties 

Ik eet zelf al een tijd paleo en ben altijd bezig met verschillende recepten voor elk moment van de dag en deze wilde ik graag delen:

 

Benodigdheden:

Kastanjechampignons

1 Bosje lente ui

1 Perzik

Ei (optioneel)

 

Borstel de kastanje champignons af (nooit afspoelen, dan nemen ze teveel water op) en snij ze in dunne plakjes. Snij een hele streng lente ui in stukjes en neem een grote wilde perzik welke je schilt en in kleine stukjes snijd. Verwarm de pan en doe wat kokosvet in de pan. Bak de champignons lekker bruin, net voordat ze gaar zijn voeg je de lente uit en perzik toe en bakt deze nog een korte tijd mee. Je kunt het nog lekker op smaak brengen met kruiden uit de paleo keuken en eventueel een ei er bij bakken. Eet smakelijk !!!


 

 

Dit recept is toegevoegd door een bezoeker van deze site
Het is daarna op correctheid beoordeeld en gepubliceerd. Wil jij ook jouw favoriete recept (liefst met foto) toevoegen? Klik dan hier.

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

 

 

 

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

Boeken

Alles voor je sport!