Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Nieuwe website voor de nieuwe stichting


feb 15, 2012  Evert  Algemeen  0 reacties 

Beste lezers!!!!

Paleo groeit! Paleo leeft enorm onder de mensen. We krijgen veel mails van geïnteresseerden,  de site wordt druk bezocht en overal en nergens duiken Paleo-websites, blogs en initiatieven op.  Duizenden mensen bezoeken maandelijks de site en velen daarvan hadden zich aangemeld voor de nieuwsbrief.  Daarom vonden wij dat we moesten professionaliseren. Deze nieuwe site is daar een voorbeeld van. Ik zal even kort uitleggen wat er allemaal is veranderd.

  • Allereerst hebben we een nieuwe naam. Paleodieet was eigenlijk niet meer toereikend omdat we ook de andere aspecten van het leven erbij willen betrekken. Denk aan beweging, slaap, stress etc. De nieuwe naam is vanaf nu Het PaleoPrincipe.
  • Het nieuwe webadres is dus www.hetpaleoprincipe.nl
  • We zijn per december 2012 een stichting! Dit hebben we gedaan omdat we steeds meer lezingen gingen geven en verschillende ambities hebben die we eigenlijk in een stichting moesten onderbrengen. Lees meer bij ‘Stichting’ in het menu.
  • Als stichting maken we kosten. Wij stellen een donatie dan ook zeer op prijs!
  • De site is nu ingericht als blog. De basisinformatie is te vinden in het menu onder de knop ‘PaleoPrincipe’ en alle andere informatie zullen we regelmatig als blogpost publiceren. Op alle artikelen kan gereageerd worden, en iedereen wordt aangemoedigd om de artikelen te delen via de sociale media.
  • Het oude nieuwsbrieven systeem was omslachtig en werkte niet altijd even goed i.v.m. spamfilters. We hebben nu gekozen voor feedburner, een dienst van google. Elke keer wanneer er een nieuw blogbericht of recept wordt gepubliceerd krijgen mensen die zich hebben opgegeven een mailtje. Handig voor jou, maar aangezien alles automatisch verloopt ook stukken handiger voor ons. Laat daarom je email achter in het formulier boven aan de site.
  • Iedereen kan nu via een formulier zijn of haar recept indienen. De redactie zal het controleren en daarna publiceren. Maak svp een foto van je gerecht! Dat is leuk voor iedereen.


Maar een hele hoop zal er niet veranderen. We blijven jullie voorzien van gratis Paleo-informatie!
Reageer onder dit artikel, deel het allemaal in de social media en laat Paleo nog groter worden!

Hartelijke groeten,

Evert Berkelaar en Erik Schut


 

 

Over de auteur
Evert Berkelaar werkt als voedingsdeskundige in zijn eigen praktijk in Zoetermeer. Hij is de oprichter van de Stichting Het PaleoPrincipe en geeft seminars en lezingen over dit onderwerp.
Voor een bezoek aan zijn eigen website, klik hier. Hij heeft ook praktische e-books ontwikkeld.
  Volg @EvertBerkelaar Link met Evert Like Evert's Facebook pagina
paleo_basics_ebook

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!