Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

Even voorstellen


dec 12, 2012  Astrid  Algemeen  5 reacties 

Hoi! Ik wil me graag aan jullie voorstellen.

 

Ik ben Astrid Jongbloed, en werk vanuit mijn eigen praktijk als Paleo (voedings)coach. Ik ben moeder van mijn prachtige en koppige peuter, Ronja en zorg er tevens voor dat mijn man menig jaloerse blik krijgt wanneer hij met zijn paleo-lunch in de kantine zit.

 

Voeding heeft altijd al mijn interesse gehad omdat ik zelf jaren lang met gezondheid problemen heb rondgelopen. Paleo heeft uiteindelijk van mij en mijn gezin weer ‘oergezonde’ actieve mensen gemaakt. Ik ben vervolgens de benodigde opleidingen gaan volgen om mijn eigen praktijk, Oerkracht Voedingsadvies, te kunnen starten waar ik nu met veel plezier mensen op een praktische en no-nonsens manier help bij de overgang naar een Paleo levensstijl.

 

Vanaf vandaag zal er regelmatig een bericht van mij verschijnen op deze fantastische site. Lekkere recepten maar vooral ook veel praktische tips zoals; hoe maak ik zelf bouillon, welke zoetstoffen kan ik wel en niet gebruiken, wat gebruik ik als bindmiddel, etc. etc. Paleo is een geweldige levensstijl maar kan soms praktisch gezien, zeker voor beginners, best een uitdaging zijn.

 

Heb je een praktische vraag over Paleo? Stuur deze naar info@hetpaleoprincipe.nl

 

En om alvast maar goed te beginnen, mijn recept voor, o zo lekkere, chocolade taartjes.

 

Tot snel!

Groetjes Astrid


 

 

Over de auteur
Astrid Jongbloed werkt als voedingscoach vanuit haar eigen praktijk in Heerhugowaard. Zij is een levensgenieter, een lekkerbek, dol op koken en uitgebreid eten met familie en vrienden. Behalve dat ze haar klanten begeleidt bij de overstap op het PaleoPrincipe organiseert zij o.a. ook kookworkshops en supermarkt survivals. Voor een bezoek aan haar site, klik hier. Volg Astrid Jongbloed

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!