Wil je updates in je mailbox?:

Een service van FeedBurner

"zon"gedroogde tomaten


nov 29, 2012  Anoniem  Bijgerechten  0 reacties 

1 kg romatomaten

provencaalse of Italiaanse kruiden

3 eetlepels kokosvet (vloeibaar)

3 tenen knoflook

peper en zout

 

Snijd de tomaten in vieren en vervolgens de partjes in tweeen. Bestrijk een ovenschaal met olie. Plet de knoflook ontdoe deze van z'n vel en voeg deze toe. Voeg de kruiden toe en schep de tomaten om op de schaal. Bestrooi ruim met zout en peper. Verwarm de oven niet voor, maar zet de schaal met tomaten zo'n anderhalf tot 2 uur in oven op 165 graden (heteluchtoven). Controleer of de tomaten niet verbranden. De tomaten dienen half gedroogd te zijn. Laat de tomaten afkoelen en bewaar ze in de koelkast op olijfolie. De olie kan wat gaan stollen. Ongeveer 3 weken houdbaar. Lekker bij een salade! Wil je energie besparen? Bak dan eerst iets anders in de oven op 220 graden, zet de iven uit, schuif dit blik er in en laat een nacht staan. Lukt vaak ook!


 

 

Dit recept is toegevoegd door een bezoeker van deze site
Het is daarna op correctheid beoordeeld en gepubliceerd. Wil jij ook jouw favoriete recept (liefst met foto) toevoegen? Klik dan hier.

Reacties

Reageer op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:
Reageer ook op dit artikel
Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

We zullen je emailadres niet publiceren of misbruiken!

Naam:
Email:
Bericht:

Voor 't eerst hier?

Welkom op deze website. Een site die wel eens heel belangrijk kan zijn voor je gezondheid. Op deze website vind je alles wat je al lang over je gezondheid had moeten weten maar wat bijna niemand je heeft verteld. Wat je moet doen om gezond te blijven of weer te worden, wat gezonde voeding is...

 

 

 

Zoeken

 

Sponsors

Doneren

Heb je iets aan de informatie op deze website gehad? Steun ons zodat we je ook in de toekomst van de Paleo-informatie kunnen voorzien.

Boeken

Alles voor je sport!